Naar hoofdinhoud Naar footer

Hop on Hop Off Spel

Publicatiedatum

15-09-2022

Denk jij na over de toekomst? Over je woning? Verhuizen of (nog) niet? Ben je klaar voor die stap? Of is het nog te ver van je bed? Speel dan het Hop-On-Hop-Off spel, en maak een rondrit door je eigen toekomst.

Met het Hop-on-Hop-off spel ga je met vrienden, kennissen of familieleden in gesprek over belangrijke zaken uit je eigen leven. Het spel maakt je bewust van je wensen en behoeftes op het gebied van wonen en daarmee samenhangende thema’s als gezondheid en tijdsbesteding. Je kunt het spel ook spelen met een professional zoals een ouderenadviseur of verhuiscoach.

Waar gaat het spel over?

De bus brengt je langs verschillende haltes waar jij en medespelers met elkaar in gesprek gaan. Iedere halte staan de spelers stil om een spannende vraag te beantwoorden. Deze zetten je aan het denken over jouw eigen woonsituatie. Je ontdekt ontdekt je of jouw woonsituatie past bij je (toekomstige) behoeften zoals voldoende comfort, beschikbaarheid van zorg en mogelijkheden tot ontmoeting. 

Meer weten?

AAG, idverde NL, Comelit, De Wijkmakers, HAN Zorgalliantie, Rochdale, RO groep, Woonstichting Valburg,  en ZorgSaamWonen maakten samen het Hop-On-Hop-Off spel. Diverse (toekomstige) senioren hebben enthousiast meegedacht met de ontwikkeling van het spel.

  • Het spel kost €25,- exclusief btw en verzendkosten.
  • Je kunt het spel bestellen door een email te sturen naar info@zorgsaamwonen.nl
  • Meer informatie? Neem contact op met Yvonne Witter, yvonne@zorgsaamwonen.nl, 06 10175039

Deel deze pagina via:

Soort

Interventie

Prijs

€ 25,00