Naar hoofdinhoud Naar footer

Zorgorganisatie Reinaerde winnaar Elisabeth van Thüringenprijs 2021

De winnaar van de Elisabeth van Thüringenprijs 2021 is Zorginstelling Reinaerde. Het kunstproject 'Re-creatie' kwam tot stand in samenwerking met Sjaak Langenberg en Rosé de Beeris, en is een bewezen kunstproject waarvan de jury vindt dat het voortzetting verdient.

YouTube video thumbnail

Het thema ‘verbinding’ is in alle aspecten aanwezig bij de winnaar en overstijgt de combinatie kunst en zorg door ook de omwonenden en de omgeving erbij te betrekken. Lees in het speciale magazine meer over het prijswinnende project en bekijk hieronder de video van de prijsuitreiking:

Top 3 van dit jaar

Deze drie projecten werden door de jury als beste inzendingen gewaardeerd:

50 geweldige inzendingen 

In totaal ontving de jury maar liefst 50 inzendingen, die allemaal zijn doorgenomen en gewogen. Vrijwel alle inzendingen zijn heel mooie initiatieven waar kunst zorgt voor verbinding in zorginstellingen. In het magazine staan ze allemaal op een rijtje. 

Digitaal magazine

In het digitale magazine 'De kunst van verbinding' vind je meer informatie over de prijs, de uitreiking en de verschillende inzendingen. Klik hier om het magazine te openen en klik hier voor de website van de Elisabeth van Thüringenprijs.

Deel deze pagina via: