Naar hoofdinhoud Naar footer

Minister Conny Helder keynote spreker tijdens de conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis

De nieuwe minister voor Langdurige Zorg en Sport, Conny Helder, is keynote spreker op het congres ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’ op 15 juni 2022.

Congres

We worden steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden, mantelzorgers én ouderen zelf werken steeds meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen? Op woensdag 15 juni 2022 in het NBC te Nieuwegein komen professionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land samen om ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk te delen.

Sprekers

Conny Helder, de opvolger van Hugo de Jonge op het ministerie van VWS, spreekt als één van de keynote sprekers op het congres. Naast de nieuwe minister spreken ook Tineke Abma (Directeur Leyden Academy on Vitality and Ageing en hoogleraar Ouderenparticipatie aan het LUMC), Pieter Hilhorst (Raadslid, Raad voor Volksgezondheid en Samenleving) en Andrea Maier (Professor in Medicine & Healthy Ageing, Co-Director Centre for Healthy Longevity, @Age, VU Amsterdam) tijdens het congres. 

Aanmelden

Op de site eennieuwegeneratieouderenzorg.nl kun je je aanmelden voor het congres op 15 juni. Klik hier om direct naar de aanmeldpagina te gaan. En klik hier voor de homepage van het congres met meer informatie over de sprekers en het programma.  

Deel deze pagina via: